Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Phone Clone - aplikacija za lakši prelazak na nov telefon!

Huawei ForumHuawei Forum
unete izmene februar 4 Aplikacije

Sigurno ste se mnogo puta našli u situaciji da kupujete nov telefon, a ne znate kako da prebacite podatke sa starog telefona na nov. Onda kreću bakćanja sa kopiranjem kontakata i fotografija na memorijsku karticu, a nov telefon nema ulaz za memorijsku, ili ima a stari nema, pa onda kreće kopiranje na PC, pa sa PC-a na nov i tako provedete pola dana samo u kopiranju!

Šta ako bih vam rekao da sve to možete da uradite brzo i lako - uz aplikaciju Phone Clone! Sve što treba je da je instalirate na nov i na stari telefon i pokrenete je na oba telefona. Ukoliko aplikaciju niste instalirali, lako je možete naći na ovom linku: https://consumer.huawei.com/rs/support/phoneclone/

Nakon toga na telefonu koji treba da primi podatke (novom dakle) odaberete opciju "This is the new phone". Na starom telefonu (sa kojeg želite da "izvučete" podatke) odabrete opciju "This is the old phone".

Ukoliko ste sve uradili kako treba na novom telefonu će se pojaviti QR kod, a na starom opcija za skeniranje QR koda (sa kamerom). Takođe na novom telefonu će se pojaviti opcija da odaberete koji je operativni sistem na starom telefonu (podržani su i iOS uređaji), što može olakšati postupak povezivanja.

Nakon skeniranja QR koda sa starim telefonom programi će se upariti na najbrži mogući način. VAŽNO: Ovde je jako bitno da oba telefona budu na istoj WiFi mreži jer se aplikacije povezuju automatski pa ukoliko je jedan telefon povezan na Internet preko WiFi-ija a drugi preko mobilne mreže može doći do trošenja velike količine mobilnog interneta što ima za rezultat veći račun na kraju meseca.

Nakon odabira šta želite da prebacite u nov telefon (Kontakte, Galeriju, Dokumenta i sl.) kreće kopiranje.

I voila! Imate podatke sa starog telefona na novom za tili čas! :smiley:

Ukoliko vam se tekst dopao ili vam pomogao pišite, tapnite na "Like", sherujte ili komentarišite slobodno! :smile:

2