Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Gde mi je nestala opcija za usporeni snimak?

@Huawei Forum Treba mi pomoć! :'(

Burazer ima Mate 10 Pro i kada snimi neki snimak kao usporen nema onu opciju "save slow mo file" ili tako nekako kada klikne na one tri tačkice (dok pregleda video i edituje trajanje usporenog snimka u videu)...

Znam da je imao i da je bilo sve ok do skoro...

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @milosv1784 Misliš na one tri tačkice u gornjem desnom ćošku ekrana kao što sam objasnio u ovoj temi: https://huaweiforum.rs/discussion/26/usporeni-video#latest :smile:

  Na kojoj brzini snimanja ti se to dešava? Koja je verzija software-a u pitanju (build number)?

  0
 • milosv1784milosv1784
  unete izmene juni 10

  Na svim brzinama i kada snima usporeno 4x i 8x, mislim da se samo na 32x ne dešava jer tada nema te varijante da se ponudi editovanje video snimka (koliko će da traje usporeni deo), već samo detektuje pokret i video je odmah snimeljen kao usporen....

  Evo prilažem snimke ekrana možda vam bude jasnije:

  Kada kliknem na one gore tri tačkice dobijam opcije kao na drugoj slici nema nigde ona opcija "save slow mo file"! Takav usporen snimak može da se gleda samo na telefonu.... :disappointed:

  Jel ima još neko ovakav problem? Eh da verzija software-a je 9.0.0.246(C432E4R1P11)

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @milosv1784 Hm identičnu verziju software-а imam na svom privatnom Mate 10 Pro... Moram da pogledam šta je u pitanju pa ti javljam ok?

  Hvala unapred na razumevanju...

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @milosv1784 Rešenje je krajnje jednostavno, dakle idi u podešavanja ("Settings") telefona pa nađi stavku ekran ("Display") i u okviru nje opciju veličina ekrana i teksta ("Text and display size"). Klizač (slajder) za veličinu ekrana ("Display size") postavi na najmanju moguću vrednost. Prati slikovno uputstvo u galeriji ispod ukoliko se ne snađeš:

  Nakon toga opcija "save slow mo file" bi trebalo da se pojavi u okviru editovanja usporenih snimaka (kao na slici ispod). :smile:

  Javi da li je sada sve ok. :blush:

  Ugodno veče želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma

  1
 • milosv1784milosv1784

  @Huawei Forum Radiiiii sada :smiley: Hvala puno!!! Stvarno ne verujem u čemu je štos, znaš kada bi provalio... :smile:

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Ništa, bitno da sada radi... :smile:

  Izgleda je neki bug u software-u, mislim da možeš i bez ovog "smanjivanja" u opcijama, samo kada želiš da sačuvaš usporen snimak tapneš blizu ivice ekrana, u sredini ispod ovih opcija "default" i "streched" i on "uhvati" tu komandu "save slow mo file" :smile:

  1