Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

P30 pro opsti utisci

Deki, zanima me tvoje misljenje, posto si imao i Mate 20 pro a tice se zvuka.

Znam da P30 pro ima mono zvucnik, uporedi mi samo jacinu zvuka u odnosu na Mate 20 pro, koji je glasniji?

Kako radi ova nova tehnologija zvucnika za razgovor? Nemas problem da cujes sagovornika u bucnom okruzenju?

1

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 15

  @kutijagreha Mogu ti reći ja kakav je... :wink:

  Ne mogu baš tačno da zapamtim svima prava imena ovde, ali ako znaš koji je Dekijev nickname samo kucaj @ pa odmah ime pored bez razmaka (kao što sam ja tebe "tagovao"), mislim da ćeš brže dobiti odgovor... :smiley:

  1
 • kutijagrehakutijagreha

  Pa mogao bi da napises poredjenje... Zanima me samo koji ima glasniji zvuk.

  @dule2303, takodje, voleo bi da cujem i tvoje misljenje

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Nemam trenutno oba telefona kod sebe, samo M10 Pro i P10 (pored P30 Pro), probaću da uporedim ovih dana... Ima prilično jasan i glasan zvuk.

  Za razgovor je odličan, nisam ga doduše mnogo koristio u prevozu, ali na bučnim mestima jesam i odlično se čuje! Iskren da budem meni jedino malo smeta što je telefon malo veći za moj ukus i što sa novim update-om nemam "infinity loop" na home screen-u, ali to su "sitnice" na koje mogu da "zažmurim", odavno me neki telefon nije ovoliko oduševio, dizajnom, brzinom, ekranom, kamerom, baterijom itd.! :smiley:

  Svakako bi bilo dobro da čujemo i ostale šta kažu, a ja svakako planiram da napravim neki review nakon minimum mesec dana korišćenja kad sumiram utiske... :wink:

  1