Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Koje aplikacije koristite na svom Huawei telefonu?

kizacdkizacd
unete izmene maj 11 Ostalo

Koje sve aplikacije koristite na svom telefonu... PREDLOZI SUGESTIJE... :)
ALATI, IGRICE, PRETRAZIVACI...

1

Komentari

 • PmP_WeeDPmP_WeeD
  unete izmene maj 5

  Prva i najbitnija je SYGIC navigacija koja kida i radi i bez neta, meni pomaze puno jer stalno putujem, zatim neprikosnoveni SHAZAM ko voli da odkrije u svakom trenutku ime neke pesme koju slusa pa onda TUNE IN internet radio, EON za sve sbb korisnike, EVERYBODY nova app pomoc za indetifikaciju vlasnika broja telefona(nesto novo), IVIDEON aplikacija pomocu koje mozete da pretvorite stari mobilni u video nadzor, WEB VIDEO CASTER idealna aplikacija za cast video i web materijala na TV... Ima tu jos puno toga ali verujem da ih vecina vec zna.
  To je moj sazet izbor nekih interesantnih aikacija koje trebate probati...

  0
 • Paget96Paget96

  Pa evo ^^
  L Speed je inace moja aplikacija za optimizaciju Android uredjaja.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 5

  @kizacd Hvala na otvaranju zanimljive teme! Prebacio sam je u podforum "ostalo" jer verujem da može da bude interesantna većini korisnika kao tema "koje aplikacija koristite na svom Huawei telefonu" ako se slažeš?

  Ja sam ovde u nekoliko tema naveo neke:

  https://huaweiforum.rs/categories/aplikacije

  a svakako će biti zanimljivo videti koje sve forumaši koriste :smile:

  Srdačan pozdrav...

  0
 • valdyvaldy

  @PmP_WeeD U vezi ove everybody aplikacije što si naveo,da li to zaista radi u našoj zemlji?

  Kapiram da da,jer koliko vidim funkcioniše po principu špijunaže imenika i ko zna čega još,što mi se realno ne sviđa,al dobro.ne vidim drugi način kako bi radilo.

  0
 • stexi96stexi96

  Deezer, Picsart, Flickr, Snapseed, Snapchat, Bitmoji, Instagram, Twitter, FB, Viber, Whatsapp, Vsco, Pokemon Go, Photoshop Express, Lightroom...

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @stexi96 Dakle i ti si se "zarazio" sa Pokemonima :smiley:

  0
 • stexi96stexi96

  @Huawei Forum a malo 😂 crtani detinjstva 🤣🤣

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Ja sam više voleo dinosauruse ko klinac pa se zanimam i sa Jurassic World Alive, slično ko Pokemoni samo "loviš" dinose, a isto ima AR mogućnosti, možeš da probaš ako hoćeš ima fora da se naprave fotke i snimci sa sve Dinosaurusima, izgleda cool.... :smiley:

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 15

  @valdy Verovao ili ne radi, probao sam, ali ko što kažeš pitanje koliko je sigurna... Iskreno samo na svoju odgovornost je probajte!

  1
 • stexi96stexi96

  @Huawei Forum probacu i to.. steta sto nema neki lov na vampire 😂 njih najvise volim..

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 26

  Pozdrav svima! Vidim da je ova tema malo "zamrla" pa da probam da je "oživim" :smile:

  Da li je neko od vas probao AppGallery-iju? Ima svašta nešto interesantno, nema izbor kao Play Store, ali može da se nađe dosta zanimljivih igrica i programa.

  Od aplikacija bih izdvojio MP3 Music Downloader and Music Player, Call Recorder, Opera browser, Translate Go, Opera Browser itd...

  Od igara moju preporuku imaju Trail Xtreme 4, Nitro Nation, Real 3D Pool itd...

  Pišite ovde ako naiđete na još nešto interesantno...

  0
 • dr_iggydr_iggy

  @Huawei Forum Super predlog, da se upoznamo sa AppGallery, ja sam je do sada nekako "preskakao" ali, sasvim je ok :) Kao dopuna ovog predloga, istina da je third-party app, sugestija da pogledate i Aptoide. Skinuli su je sa Play Store-a pošto im je konkurencija, ali može da se preuzme direktno sa sajta.

  https://aptoide.com/en/home

  0
 • stexi96stexi96

  E ima i nagradna igra u AppGallery moze da se osvoji P30Pro 😉 vredi pkusati 😊😂

  0
 • GobliniGoblini

  @Huawei Forum Koristim call recorder već par godina, spasila me je milion puta sa mušterijama.. fora, hoćemo to i to da nam završiš a posle kada se dotični posao završi oko 30% njih mi kažu da nksu rekli tako nego drugačije. Posle se sve lako reši puštanjem snimka ( :

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Goblini Samo imaj u vidu da suprotna strana po zakonu mora da zna da je snimaš. :smile: Inače je povreda privatnosti...

  0
 • GobliniGoblini

  @Huawei Forum, da uvek im napomenem da se razgovor snima jer mi je lakše posle da preslušam ponovo šta treba da se uradim. Lepo im kažem da na taj način štitim prvenstveno njih a i sebe. Možda sam samo par puta imao "problem" da se nisu slagali.. ali za takve ljude ni ne želim da radim, jer je to obično ona sorta ljudi koja posle menja od prethodno traženog.
  Zaboravio sam da napomenem i još jednu omiljenu aplikaciju za navigaciju Here. Topla preporuka ( : Zatim guitar solo, fender tuner, gitaure jam, star walk 2 i Guru Shots.
  Pozdrav!

  1
 • dr_iggydr_iggy

  @Goblini Ili, kada ti žena kaže kupi ovo i ono, pa te posle pita zašto nisi kupio nešto što ti nije ni rekla :) @Huawei Forum Potpuno si u pravu, žena valjda neće da tuži, ali, ima ko hoće :smile: Zato, da ponovim šta se kaže u Članu 143. Krivičnog zakona:

  „(1) Ko posebnim uređajima neovlašćeno prisluškuje ili snima razgovor, izjavu ili kakvo saopštenje koji mu nisu namenjeni, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom od tri meseca do tri godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko omogući nepozvanom licu da se upozna sa razgovorom, izjavom ili saopštenjem koji su neovlašćeno prisluškivani, odnosno tonski snimani.“

  U praksi sudova se pojam "neovlašćeno" široko tumači, pa se pod „neovlašćenim“ može smatrati i snimanje od strane učesnika razgovora ali bez izričite ili prećutne saglasnosti ostalih učesnika. U tom smislu, trebalo bi jasno naglasiti sagovorniku da će razgovor biti snimljen, a ukoliko on ne da izričitu ili prećutnu saglasnost, ne bi trebalo snimati. Naravno, pretpostavljam da niko od nas koji snimamo ne planira da te razgovore koristi kao dokaz na sudu (ne može ako nema odobrenja) ili da objavljuje snimljene razgovore (npr. na društvenim mrežama), ali s obzirom na to da se za ovo krivično delo goni po privatnoj tužbi, tj. onaj koji je snimljen može da vas tuži, dobro je ovo znati i biti oprezan.

  2
 • GobliniGoblini

  @dr_iggy hvala bogu da mi je supruga advokat hahaha ( :

  2
 • dr_iggydr_iggy

  @Goblini Javljam se na PP, ako nešto bude trebalo :D

  0
 • GobliniGoblini

  @dr_iggy, dogovoreno ( : Za huawei forumaše pružamo usluge za pola tarife ( :

  2
 • dr_iggydr_iggy

  @Goblini Svaka čast :) #IMWITHHUAWEI

  1
 • dzekidzeki
  unete izmene maj 26
  1
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.